Jouw voertuig als reclamebord


Heeft u een batterij aan wagens op de baan? Dan ontzorgen wij voor u de hele flow: van een voorstel en contract op maat tot een gestructureerd plan van aanpak, van een correcte invulling van uw brand policy - wat ook het model of type voertuig is - tot uitvoering in ons atelier tot op uw locatie(s). En mocht er al een herstelling nodig zijn na een schadegeval, dan bespreken we dit rechtstreeks met het carrosseriebedrijf.
Van een logo op uw voertuig tot een volledige wrap,

wij weten precies hoe dit aan te pakken.


1

Het begint bij de briefing van wat u als klant precies op het voertuig wenst.

 

Vervolgens gaan onze mensen van de studio aan de slag om een voorstel uit te werken. Ze houden daarbij rekening met de kenmerken van het voertuig zoals deurklinken, kofferdeksel, glooiingen in het koetswerk, schuifdeuren, enz. én met de haalbaarheid ervan voor productie en plaatsing.

 

U krijgt een voorstel van belettering zodat u precies weet hoe dit er in het écht zal uitzien. Inclusief een offerte zodat u ook weet wat het u kost.

 


2

Na uw akkoord over ontwerp en prijs, bepalen we de juiste snijfolies en printvinyls om een goede hechting en duurzaamheid van de belettering te garanderen.

 

Met onze in-house printers en plotters kunnen we dan aan slag voor een heel nauwkeurige voorbereiding.

 


3

De belettering zelf gebeurt door plaatsers die de nodige opleidingen hebben gevolgd en die ook door hun jarenlange ervaring precies weten hoe ze stickers moeten aanbrengen én afwerken voor een optimaal resultaat. 

 


RealisatiesEen persoonlijk gesprek?

Vraag het aan Eddy en bekijk wat Stand By voor u kan betekenen.
Of bel me op 0472 76 84 37