Jouw voertuig als reclamebord


Rondrijden én overal reclame maken voor je zaak! Dat kan heel eenvoudig met een gepaste belettering op je auto of bestelwagen.

 

  • discrete vermelding van je logo met website of e-mailadres.
  • of een opvallende wrap met beelden

 

Bij Stand By begeleiden we je stap voor stap: onze ontwerpers werken een voorstel uit, inclusief de kostprijs en we informeren je over de manier van aanpak zodat je zonder verrassingen het gewenste resultaat krijgt. Dus daag ons maar even uit om jouw voertuig om te toveren. En we geven nog even mee dat de stickers later altijd makkelijk kunnen verwijderd worden, zonder enige schade aan je koetswerk.

 

Handig toch.
Van een logo op uw voertuig tot een volledige wrap,

wij weten precies hoe dit aan te pakken.


1

Het begint bij de briefing van wat u als klant precies op het voertuig wenst.

 

Vervolgens gaan onze mensen van de studio aan de slag om een voorstel uit te werken. Ze houden daarbij rekening met de kenmerken van het voertuig zoals deurklinken, kofferdeksel, glooiingen in het koetswerk, schuifdeuren, enz. én met de haalbaarheid ervan voor productie en plaatsing.

 

U krijgt een voorstel van belettering zodat u precies weet hoe dit er in het écht zal uitzien. Inclusief een offerte zodat u ook weet wat het u kost.

 


2

Na uw akkoord over ontwerp en prijs, bepalen we de juiste snijfolies en printvinyls om een goede hechting en duurzaamheid van de belettering te garanderen.

 

Met onze in-house printers en plotters kunnen we dan aan slag voor een heel nauwkeurige voorbereiding.

 


3

De belettering zelf gebeurt door plaatsers die de nodige opleidingen hebben gevolgd en die ook door hun jarenlange ervaring precies weten hoe ze stickers moeten aanbrengen én afwerken voor een optimaal resultaat. 

 


RealisatiesEen persoonlijk gesprek?

Vraag het aan Eddy en bekijk wat Stand By voor u kan betekenen.
Of bel me op 0472 76 84 37