Akoestische panelen


Word je ook overdonderd door de vele omgevingsgeluiden wanneer je op het kantoor aan het werken bent?

 

Dan ligt een mooie creatieve oplossing voor de hand. Een aluminium frame met daarin een leuke en stijlvol geprinte textieldoek met daarachter een akoestisch paneel.

 

Deze panelen absorberen tot 70% geluid en zijn 100% personaliseerbaar om zo volledig in je kantoor te passen.


Een beeld, een sfeer

Sommigen houden het beeld op het textieldoek graag sober en laten alleen het bedrijfslogo printen op een witte achtergrond. Anderen kiezen  dan resoluut voor een groot frame met een afbeelding van de natuur. En waarom geen leuke foto van uw productieafdeling? Voor ieder wat wil. Met een goede foto kunnen we meteen aan de slag. 

Aluminium kader op maat

Het formaat van het aluminium kader kan je volledig op maat bepalen. Het minimum is 40 cm en verder kan je zelf de grootte (hoogte en breedte) bepalen in functie van je ruimte.

 

Kleine kaders kunnen gewoon met een haakje aan de muur gehangen worden. Bij de grote kaders wordt de kader aan de muur gevestigd op verschillende plaatsen zodat deze niet kunnen doorbuigen. Zo staat ook het textieldoek altijd strak gespannen.

Alleen maar voordelen!

  1.  Je kantoorinrichting krijgt een ‘brand boost’ met de bedrukking die we in overleg bepalen: grafische huisstijlelementen, catchy sfeerfoto’s, een woordwolk met de bedrijfswaarden, foto’s van realisaties of producten …

  2. Het geluidsprobleem wordt tot 70% geabsorbeerd 

3. Je kan met onze frames en akoestische panelen volledig op maat werken zodat het eindresultaat een 100% geïntegreerde kantooraankleding oplevert

4. Onopvallend en discreet geluidsisolatie

5. Prints zijn vervangbaar en dus steeds actueelEen persoonlijk gesprek?

Vraag het aan Eddy en bekijk wat Stand By voor u kan betekenen.
Of bel me op 0472 76 84 37