Vlaggen en beachflags


Wie van ver gezien wil worden, kan aan de slag met een vlag of beachflag. Je wapperende vlag met je logo of naam laat aan alle voorbijgangers weten waar je bent.   

 

Vlaggen produceren we in alle mogelijke formaten. En wil je de vlag steeds strak leesbaar en gespannen, dan voorzien we een draaibare dwarslat die je vlag steeds strak gespannen houdt. Ook beachflags hebben we in verschillende formaten met voeten voor binnen of buiten.

Vlaggen


Het leuke aan vlaggen is dat ze je van ver een goede zichtbaarheid geven. Omdat ze met de wind mee wapperen, trekken ze flink de aandacht. Je kan daarbij zelf het formaat kiezen. Meestal adviseren we een hoogte en breedte waarbij het logo van de klant best tot z’n recht komt.

Beachflags


Bij beachflags kijken we in eerste instantie waarvoor je ze wil gebruiken. Bij beachflags die permanent buiten staan bijv. aan de straatkant voor je zaak, adviseren we zware voeten die tegen een (wind)stoot kunnen.

Gaat het om een beachflag voor een event of een die je regelmatig wil verplaatsen, dan hebben we kleinere versies met water-opvulbare of lichtere voeten. Ga gerust voor de beachflag die ook naar formaat toe best bij je past.

Benieuwd hoe jouw vlag of beachflag er kan uitzien? Zet onze ontwerpers dan maar even aan het werk. Zij bezorgen je een mooi ontwerp. En onze accountmanagers geven je meteen aan wat ze kunnen kosten zodat je nooit voor verassingen komt te staan. De stukprijs van (beach)vlaggen daalt stevig als je er meerdere bestelt, dus vele klanten gaan meteen voor meerdere stuks. En onze eigen plaatsingsdienst zorgt voor de rest.

 

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte en maak je naam en logo nog beter zichtbaar.


Een persoonlijk gesprek?

Vraag het aan Eddy en bekijk wat Stand By voor u kan betekenen.
Of bel me op 0472 76 84 37